[Галерија] Дизајнерски постери: најлошиот фидбек од клиентите

Група копирајтери, дизајнери, аниматори, режисери и илустратори се потрудија да ги претстават своите најлоши искуства со фидбекот за нивната работа од страна на клиентите. Сите овие професии се  под постојан „креативен надзор“ од нарачателите на нивниот производ (лого, дизајн, видео итн.). Клиентите знаат да постават „невозможни“ барања, а тие овде се претставени во одлична колекција постери.

Дизајнерски постери: неупотреблив фидбек од клиентите

Дизајнерски постери: неупотреблив фидбек од клиентите

Дизајнерски постери: неупотреблив фидбек од клиентите

Дизајнерски постери: неупотреблив фидбек од клиентите

Дизајнерски постери: неупотреблив фидбек од клиентите

Дизајнерски постери: неупотреблив фидбек од клиентите

Дизајнерски постери: неупотреблив фидбек од клиентите

Дизајнерски постери: неупотреблив фидбек од клиентите

Дизајнерски постери: неупотреблив фидбек од клиентите

Дизајнерски постери: неупотреблив фидбек од клиентите

Дизајнерски постери: неупотреблив фидбек од клиентите

Дизајнерски постери: неупотреблив фидбек од клиентите

Дизајнерски постери: неупотреблив фидбек од клиентите

Дизајнерски постери: неупотреблив фидбек од клиентите

Дизајнерски постери: неупотреблив фидбек од клиентите

Извор