[Галерија] Деликатните ботанички тетоважи на уметницата Пис Саро

Кримската уметница која е посветена на правењето тетоважи, Пис Саро , ги оживува растенијата на површината на кожата на своите клиенти. Таа црта фотореалистички слики на кожата од деликатните папрати или цвеќиња кои на моменти ги збунуваат луѓето. Дел од нејзината колекција која редовно ја ажурира на Инстаграм, погледнете во галеријата: