[Галерија] Деца го истражуваа Скопје и неговите значајни архитектонски дела

Асоцијација на архитекти на Македонија (ААМ), Радиус архитекти и Формика + организираа детска работилницата „Истражуваме архитектура“, при која го истажуваа градот Скопје и неговите значајни архитектонски дела.

„Учевме и како се чита мапа, но пред се добро се забавувавме. Работилницата се одржа во рамките на детската програма на овогодинешното издание на Paratissima Skopje. Им се заблагодаруваме на сите прекрасни деца и нивните родители за убаво поминатиот ден“, соопштуваат од ААМ.

1

2

3 4 5 6

7 8 9 10 11 12