[Галерија] Бунтот на бугарските студенти

Протестите на бугарските студенти, кои трета недела ескалираат, претворајќи се во јавен повик за смена на владата на премиерот Пламен Орешарски, го окупираат вниманието на јавноста во балканските земји. Еве дел од атмосферата на протестите изминатите денови, низ слики од медиумите, но и авторски фотографии на бугарскиот новинар Димитер Кенаров.

[Галерија] Бунтот на бугарските студенти

[Галерија] Бунтот на бугарските студенти

[Галерија] Бунтот на бугарските студенти

[Галерија] Бунтот на бугарските студенти

[Галерија] Бунтот на бугарските студенти

[Галерија] Бунтот на бугарските студенти

[Галерија] Бунтот на бугарските студенти

[Галерија] Бунтот на бугарските студенти

sofija-11

[Галерија] Бунтот на бугарските студенти