[Галерија] Boxed In – животот во „собите-ковчези“ во Хонг Конг

Фотографот Бени Лем ги документира загушувачките животни услови во поделените станови во Хонг Конг, фотографирајќи ги животите на луѓето од оваа сокриена заедница.

1440 (10)

1440 (9)

1440 (8)

1440 (7)

1440 (6)

1440 (5)

1440 (4)

1440 (3)

1440 (2)

1440 (1)

1440