[Галерија] Болничката храна во различни делови на светот

Порталот „BuzzFeed“ направи интересна колекција од фотографии кои покажуваат што се јаде во болниците, во различни земји ширум светот.  Погледнете ја галеријата во продолжение:

1. Калифорнија, САД

1

2. Сиднеј, Австралија

2

3. Полска

3

4. Ричмонд, Канада

4

5.Естонија

5

6. Худинг, Шведска

6

7. Масачусетс, САД

7

8. Сеул, Кореа

8

9. Малверн, Австралија

9

10.Јапонија

10

11. Дубаи, ОАЕ

11

12. Пенанг, Малезија

12

13. Париз, Франција

13

14. Малезија

14

15. Ченаи, Индија

15

16. Велика Британија

16

17. Норвешка

17

18. Јоханесбург, Јужна Африка

18

19. Tокио, Јапонија

19

20. Германија

20

21. Џакарта, Индонезија

21

22. Њујорк, САД

22

Извор: BuzzFeed