[Галерија] 2018 година низ фотографиите на Томислав Георгиев

Избор од најдобрите фотографии на фоторепортерот на „Фокус“, Томислав Георгиев, кој будно ги следи политичките, културните и социјалните случувања во земјава.

Георгиев е еден од македонските најпретпознатливи фотографи, добитник на повеќе награди, меѓу кои и годинешната „Жан Моне“ за најдобра репортерска фотографија.

Во продолжение, погледнете ја галеријата од Георгиев за изминатава година, првично објавена во „Фокус“: