[Галерија] 1800 милји низ вистинската Куба

По отворањето на амбасадите на Куба и САД во двете држави, се чини дека животот на Кубанците ќе почне драстично да се менува. Во обид да се доживее единственото искуството на Куба, додека земјата се уште живее во свет поразличен од оној во развиените западни држави, Pixable.com  објави репортажа за „Вистинската Куба“.

Во фото-галеријата подолу, погледнете дел од 14-дневната посета на Куба и поминати 1800 милји со автомобил каде се овековечени плажите, ноќниот живот, градовите, селата, недопрената природа…