[Галерија] 15 фотографии – незаборавни моменти од психоделичните транс фестивали

Психоделичните транс фестивали отсекогаш прилекувале разни луѓе, хипици, трансери, алтернативци од целиот свет што буквално живеат заедно за време на настаните, заедно со музиката и придружните активности, како заедница.

Ваквите настани произведуваат незаборавни моменти. Во продолжение, погледнете 15 фотографии од психоделичните транс фестивали, кои „прскаат со енеригија“ и носат различни емоции и глетки – психоделични, апсурдни, откачени, колоритни, надреални, имагинарни, духовити…

1. Во кругот – Озора фестивал – фото Готикон

2. Ние сме виножито – фото Амих Итач

3. Светот во твојата дланка – фото Хеике Херцог

4. Воин на подиумот – непознат фотограф

5. Луѓе-печурки – непознат фотограф

6. „Атак“ со боја – фото Силвио Сато

7. Гром над Антарис фестивалот – фото Филип Ребенсбург

8 Сурфање на брановите на музиката – фото Марко Смади

9. Секој може да игра! – непознат фотограф

10. Јас сум „на оган“ – Соулвижн фестивал – фото Колетива Аменте

11. Куче во заедницата – непознат фотограф

12. Лудории во калта – Дуф фестивал – фото Амир Веис

13. Чамец на подиум – непознат фотограф

14. Уште еден воин на подиум – фото Рутс

15. Розевиот човек – непознат фотограф