FURION со концертна промоција на албумот „Thrashing Folks“

Во петок( 22-ри март) во клубот Хавана ќе се одржи концертната промоција на албумот “Thrashing Folks” на Радишанскиот треш фолк бенд FURION.

Како што најавија од издавачката куќа DIEHARD RECORDS, како гости на концертот ќе свираат бендовите SKULLCRUSH (Битола), RAVEN (Кичево) и SPEWN (Скопје).

Почетокот на концертот е закажан во 20 часот, а влезницата чини 200 денари.

FURION со концертна промоција на албумот „Thrashing Folks“