„Фрагментирана интроспекција“ – изложба на скулптури на Слободан Милошевски во Неготино

На 23 мај со почеток од 19:30 часот во изложбениот салон на Музеј на град Неготино ќе биде отворена изложбата „Фрагментирана интроспекција“ од авторот Слободан Милошески.

Како што информираат организаторите, изложбата е составена од 14 скулпторски дела од галериски формат, создадени во последните две години во материјал инокс.

Изложбата ќе биде отворена до 1 јуни.