Фотографот Рио Минемизу го открива тајниот свет на планктоните

Јапонскиот подводен фотограф Рио Минемизу ги фотографира обичните, но често игнорирани жители на океанот. Тој е фотограф кој се специјализирал за подводна фотографија и создава дела за восхит. Погледнете го видеото во продолжение: