[Фото] Студентски пленум го објави писмото доставено до Владата

На својата ФБ страна Студентскиот пленум го објави писмото кое денеска за време на маршот студентите го доставија до Владата. Во него тие ги наведуваат причините за протестот, ги аргументираат своите барања и порачуваат дека предлогот за водедување државен испит на универзитетите за нив е неприфатлив.

14428_1571894673040816_1998000987972078619_n

10352824_1571894666374150_3312256679055866754_n10846076_1571894656374151_5543266725025118144_n10849789_1571894676374149_1656731715066778456_n

1502572_1571894669707483_3185148800370340363_n