[ФОТО СТОРИЈА] Дрворедот на Ленинова – кратко потстрижан

Осум костени од дрворедот на улицата „Ленинова“ денеска беа „кратко потстрижани“ од страна на екипите на ЈП „Паркови и Зеленило“. Од претпријатието појаснуваат дека нивните екипи излегле на терен по пријава на граѓани, кои од нив побарале да ги средат крошните на костените.

Еве што регистрираше денеска екипата на Радио МОФ во центарот на Скопје.

[ФОТО СТОРИЈА] Дрворедот на Ленинова - кратко потстрижан

[ФОТО СТОРИЈА] Дрворедот на Ленинова - кратко потстрижан

[ФОТО СТОРИЈА] Дрворедот на Ленинова - кратко потстрижан

[ФОТО СТОРИЈА] Дрворедот на Ленинова - кратко потстрижан

[ФОТО СТОРИЈА] Дрворедот на Ленинова - кратко потстрижан

[ФОТО СТОРИЈА] Дрворедот на Ленинова - кратко потстрижан

[ФОТО СТОРИЈА] Дрворедот на Ленинова - кратко потстрижан

Фото: Сунаи Сабриоски