[Фото сторија]: Блокада на улицата кај Рамстор за исечените дрвја

Улицата пред трговскиот центар „Рамстор“ утрово беше затворена за сообраќај поради барикадите кои беа поставени по сечењето на дрвјата од паркот пред хотелот „Бристол“. Синоќа на ова место се одржа протест откако во неделата во три и пол часот наутро со полициска придружба, беа исечени дрвјата во паркот. Погледнете како изгледа улицата и соголениот парк денес.

[Фото сторија]: Блокада на улицата кај Рамстор за исечените дрвја

[Фото сторија]: Блокада на улицата кај Рамстор за исечените дрвја

[Фото сторија]: Блокада на улицата кај Рамстор за исечените дрвја

[Фото сторија]: Блокада на улицата кај Рамстор за исечените дрвја

[Фото сторија]: Блокада на улицата кај Рамстор за исечените дрвја

[Фото сторија]: Блокада на улицата кај Рамстор за исечените дрвја

[Фото сторија]: Блокада на улицата кај Рамстор за исечените дрвја

[Фото сторија]: Блокада на улицата кај Рамстор за исечените дрвја

[Фото сторија]: Блокада на улицата кај Рамстор за исечените дрвја

[Фото сторија]: Блокада на улицата кај Рамстор за исечените дрвја

Дијана Јазаџиевска