[Фото] Протести вечерва во Тетово, Струмица, Велес…

Покрај во Скопје, протести вечерва се организирани и во повеќе македонски градови. Еве ја атмосферата од Тетово, Струмица и Велес:

Тетово: 

te-8

te-9

t-1

t-2

t-3

t-4

Струмица: 

str-2

str-3

Велес:

ve-1

ve-2

ve-3