[Фото] #Протестирам вечерва во Тетово и во Струмица

Вечерва протестни собири на движењето #Протестирам, покрај во други градови, се одржаа и во Струмица и во Тетово. Еве каква беше атмосферата на овие протести:

Тетово:

tnz-8

tnz-7

tnz-6

tnz-5

tnz-4

tnz-3

tnz-2

 

Струмица: 

 

snz-3

snz-2 snz-1