[Фото] Пролетна герила акција за разубавување на јавниот простор

Со оваа акција започнуваме циклус на пролетни урбани акции за разубавување на јавниот простор во Скопје и другите градови во Македонија, но и на Балканот, велат активисти кои изминатиов период организираа повеќе герила-акции.

„И понатаму остановаме посветени и на акциите што ќе ги артикулираат актуелните проблеми со којшто се соочуваат нашите  граѓани“, потенцираат активистите.