[Фото] Полици за книги кои ги „чуваат“ суперхерои

Дизајнирани од „Artori Design“, кога ќе се погледнат овие интересни метални полици за книги се добива впечаток дека омилените суперхерои  ги чуваат книгите на нив.

Од страните на полиците е поставен магнет кој овозможува книгите да се притиснат кон полицата благодарение на „суперхеројот“ од другата страна. Во продолжение погледнете ги невообичените дизајни на полиците за книги кои ги „чуваат“ суперхерои: