[Фото] Поддршка за Пленумци од Струга

Студенти и младински активисти од Струга кои немаа можност да бидат на факултетите во Скопје за време на окупацијата, синоќа се собраа во Паркот на поезијата за да му дадат поддршка на Студенскиот Пленум.

„Им порачуваме да бидат истрајни до крај во нашите барања и дека ја имаат целосната поддршка од Струга“, порачуваат стружани.