[Фото] „Плови“ ѓубре во езерце во Градски парк

Летно августовско утро. Прошетка на пријатели, родители и деца. Пријатно време, сонце, насекаде дрвја, зеленило и… расфрлано разно ѓубре во едно од езерцата во Градскиот парк.

Ова е утринска глетка од главниот скопски парк, фотографирана и постирана од минувач.

Фото: Фејсбук