[Фото] Паднати дрвја и поплавени улици по силното невреме во Скопје

Големото невреме кое попладнево го зафати Скопје поплави и блокираше повеќе улици низ градот. На повеќе места беа откорнати дрвја, додека кај подвозникот во Кисела Вода можеше да се забележи и заглавен автомобил во насобраната вода. Во продолжение погледнете ги фотографиите од поплавените скопски улици.

[Фото] Паднати дрвја и поплавени улици по силното невреме во Скопје

[Фото] Паднати дрвја и поплавени улици по силното невреме во Скопје

[Фото] Паднати дрвја и поплавени улици по силното невреме во Скопје

[Фото] Паднати дрвја и поплавени улици по силното невреме во Скопје

[Фото] Паднати дрвја и поплавени улици по силното невреме во Скопје