[Фото] Нова герила акција на Студентски пленум

„Нова герила акција на Студентски пленум! Јас универзитетот не го разбирам како поле за партиски игри!“, со овие зборови студентската иницијатива преку својата Фејсбук страница извести за синоќешната акција. Овој пат, мета на креативните студенти беа скопските споменици.

 

11

4