[Фото] Клуб изграден во напуштен DC-10 авион

Новиот ноќен клуб „Хај-фај“ неодамна започна со работа во Бали. Тој се разликува од останатите клубови по тоа што е изграден во напуштен DC-10 авион.

Сместен над Гејт88, повеќенаменскиот пазар за модерен дизајн, масивниот заден дел во авионот стана фиксен дел од локалниот хоризонт.

Клубот го покренаа (re)Set, екипа која организира забави именувани како „Рампу“.