[Фото] ‪#‎Протестирам – Герила акција низ Македонија

Натписите #‎Протестирам‬, Нема правда, нема мир!, Македонија се крена!, се испишуваат на улиците, ѕидовите, тротоарите низ повеќе градови во земјава. Под хаштагот ‪#‎Протестирам, објавена е нова герила акција низ Македонија.

Струмица

Струмица

Струмица

Кисела Вода

Кисела Вода

Кисела Вода

Ресен

Ресен

Ресен

Струга

Струга

Струга

Струга

Струга

Струга

Битола

Битола

Битола

Битола

Охрид

Охрид

Охрид

Охрид