[Фото] Британскиот актер Орландо Блум ги посети бегалците во Гевгелија

Познатиот британски актер и амбасадор на добрата волја на УНИЦЕФ, Орландо Блум ги посети мигранитите од Сирија во Гевгелија, пренесе „Асошиејтид прес“.

Блум го посети кампот на сириските бегалци, во непосредна близина на Гевгелија.  Фотографиите од средбата се направени од фотографот Арменд Нимани.