„Forestdelic and friends“ вечер на „Градиште“

На плажата Градиште 3 на Охридското Езеро вечер од 22 часот ќе започне целовечерна психоделична транс забава „Forestdelic аnd friends“.

На журката на „Forestdelic records“ се најавени авторски сетови во живо на артистите Zopmanika, Morphera и Aumni, но и диџејски сетови на Oak Tales, Melange и D.Elf.

За целосно светлосно доживување со свои ултравиолетови декорации ќе се погрижи Lunar deco.

Влезот пред полноќ е 300, а потоа 400 денари.