ENGAGE 2019 преку директен видео пренос

ENGAGE е конференција за социјален активизам, која Младински образовен форум и Радио МОФ ја организираат по осми пат. ЕNGAGE е конференција каде странски активисти, новинари, креатори на граѓански и онлајн иницијативи споделуваат знаења и искуства на теми поврзани со граѓанска ангажираност, активизам на јавен простор, слобода на говор, образование, животна средина, протокот на информации и можности за граѓанска мобилизација преку интернет.

Целата конференција следете ја во живо преку директен видео стрим на ФБ на Радио МОФ

Engage 2019

Posted by Радио МОФ on Saturday, 18 May 2019