Ендемик С01Е05

Во ова ново издание на Ендемик, во студио сме со Фросина Пандурска Драмиќанин. Запознајте ги убавините на Шара и дознајте зошто е неопходно да ја прогласиме за национален парк и да ја заштитиме.