Временски Патници

Николај Митрески и Дарко Андреевски  секој петок од 17:00 до 19:00 часот,ќе ги рушат бариерите и ќе ве враќаат низ времето преку музиката, важните музички дати и настани, кои таа недела се случувале во минатото. Ќе ве освежуваат и полнат со најразлични информации од светот на музиката од најразлични правци, кои ги опфаќа сите потенцијални слушатели.

Затоа не го пропуштајте петок и оние два саати пред ручек, за да се опуштите и да слушнете квалитетна музика и пријатни гласови кои ве водат во историјата.