The Geek’s Multiverse

The Geek’s Multiverse е емисија посветена на филмови, стрипови, ТВ серии, видеоигри… или накратко кажано, од се по нешто за „гиковската публика“. Нашиот водител Данаил Јаков, известува и дава осврт за најновите остварувања од светот на филмот и анимацијата. Емисијата се емитува во вторник со почеток од 20 часот.

Во продолжение, преслушајте ги досегашните епизоди од The Geek’s Multiverse.