(НЕ)ЗАДОЛЖИТЕЛНА ЛЕКТИРА

lektira-150x150Kреативни содржини и актуелни теми – секој четврток од 20:00 до 21:00 часот, ќе се дружиме со Софија Павловска и Александра Филипова.

Ќе ве информираме од прва рака, ќе истражуваме за нас средношколците и за сѐ она што го засега нашето живеење. Квалитетно потрошен час, многу смеење, различни гости и супер дружба. Закачете се!

Nezadolzitelna Lektira by Radio Mof on Mixcloud