Гаражните причи

Вистинската магија се случува во гаража, а не на сцена. Затоа, закачете се во четврток во 18:00 на Радио МОФ и слушајте ги „Гаражните причи“ – емисија посветена на сите оние епски приказни кои секогаш сте сакале да ги знаете за нашите познати бендови.

Водител: Дамјан Коложег