Часови по тактологија

Една друга сосем поинаква перспектива на денешницата,и луѓето во неа. Тука е прикажана суровата вистина која мелодично танцува низ фреквенциите на Радио МОФ. Малку поинакви вести, можеби и подобри од досега постоечките, се тука за да ви ја кренат свеста, како и расположението во овие црнила, магли или тешки денови.

Расположете се себеси,а и другите околу вас слушајте “Часови по тактологија” секој понеделник,среда и петок од 13:15, и секако репризно издание во 17:15.

Paravesti by Radio Mof on Mixcloud