Биди Зелен

Секој понеделник во 20 часот ќе имате можност да слушате добра музика и  да дознаете повеќе зелени информации поврзани со активирање на младите во градење на одржливо општество. За повеќе информации секако може и да ја посетите и веб страната на Go Green: www.bidizelen.org.

Bidi Zelen by Radio Mof on Mixcloud