Џиновски минион предизвика сообраќаен хаос во Ирска

Огромен минион на дување летна од неговата предвидено лежиште во северен Даблин и предизвика сообраќаен хаос и доста хумор во целиот процес, пренесе BoredPanda.

Џиновски минион предизвика сообраќаен хаос во Ирска

Џиновски минион предизвика сообраќаен хаос во Ирска

За среќа краткото патешествие на познатиот цртан лик заврши безбедно, со само една кола која го изгуби својот ретровизор.

Џиновски минион предизвика сообраќаен хаос во Ирска

Џиновски минион предизвика сообраќаен хаос во Ирска

Членови на градскиот совет ќе испитуваат дали прописите за безбедност биле почитувани при дувањето на џуновската кукла.

Извор: BoredPanda