Дождот го премести Skopje dance festival во СЦ „Борис Трајковски“

Поради лошите временски услови, организаторот на Skopje Dance Festival го премести настанот во спортскиот центар „Борис Трајкоски“ (мала сала). Настанот ќе отпочне со мало поместување, во 20:00 часот. Салата е веќе подготвена. Поради промената на локација направена е и промена на вечерашниот распоред на диџеи. 

20:00 – 21:00 Emi Ermilova & Ana Malo

21:00 – 22:00 Robotek

22:00 – 23:00 Mirko Popov Pmg Recordings

23:00 – 00:00 Goran Kan

00:00 – 01:00 Flooder

01:00 – 02:00 Kox vs. Djantrix

02:00 – 04:00 TRISTAN

04:00 – 05:00 Kox vs. Martin Djantrix

10606081_631178130329628_8811073862286678468_n