Документарен филм за 25-годишнината од „Street Fighter“

Некогаш најпознатата игра „Street Fighter“ одбележа четврт век од своето постоење.

Со оглед на значајниот јубилеј, издавачот Capcom реши да ја овековечи 25-годишнината со документарен филм за сите ретро-фанатици.

Во меѓувреме „Street Fighter II“ останува бесплатна за играње преку Kongregаte!

Преземено од Ентернет