Digital Culture S01E01

Прва епзиода на новата емисија на Радио МОФ – Digital Culture заедно со Раш. Музика, технологија, култура. Емсијата е на англиски јазик, трае еден час и ќе може да ја слушате секоја втора среда во месецот.

Digital Culture – Velvet 01 by Radio Mof on Mixcloud