Дарко Каевски е нов директор на Агенцијата за млади и спорт

Дарко Каевски е именуван за нов директор на Агенцијата за млади и спорт. Тој доаѓа на местото на досегашниот в.д. директор Марјан Спасески, кој беше разрешен на вчерашната владина седница.

Дарко Каевски е потпретседател на СДММ. Активен беше и на протестите на Шарената револуција.