„Daddy Is A Gangster“ – американска раперка сними спот со „Скопје 2014“

„Daddy Is A Gangster“ - американска раперка сними спот со „Скопје 2014“

Daddy Is A Gangster“ е името на новата песна на младата американската раперка Cola Dе, за која таа сними спот во Скопје. Во спотот се гледаат некои од „атракциите“ кои се дел од „Скопје 2014“, како вртелешката на кејот и фонтаната со споменикот „Воин на коњ“. Во видеото Cola De се појавува со нејзиниот најстар брат, како и со нејзиниот татко, кому е упатена пораката од песната.

Покрај ова, младата раперка го искористила престојот во Македонија за да направи и неколку други видео-записи, како овој, на Матка: