Црвен Крст Ќоше С04Е05

Ова издание на ЦК Ќоше, со гости од МЦМС и клубот на млади на Црвен Крст Скопје, зборуваме за Денот на Волонтерите и промоцијата на волонтерството во рамките на Таксират Volunteer Day.

Crven Krst Kjose S04E05 by Radio Mof on Mixcloud