Црвен Крст Ќоше С04Е04

Четвртото издание од оваа сезона на Црвен Крст Ќоше е посветено на мигрантската криза која го зафаќа не само Балканот туку и европските земји. Гости во студио се Магдалена Јаќимоска и Кристина Петрова.

Crven Krst Kjose S04E04 by Radio Mof on Mixcloud