Црвен Крст Ќоше С04Е02

Во ова ново издание на Црвен Крст Ќоше, зборуваме за Светскиот ден на старите лица кој се одбележа на 1ви октомври

Crven Krst Kjose S04E02 by Radio Mof on Mixcloud