Црвен Крст Ќоше S03E09 04.06.2015

Crven Krst Kjose – S03E09 by Radio Mof on Mixcloud

Во новото издание на Црвен Крст Ќоше разговараме за активностите на клубот на млади на Црвен Крст на град Скопје