Црвен Крст Ќоше S03E05 – 70 години постоење на ЦК на РМ

Crven Krst Kjose – S03E05 by Radio Mof on Mixcloud

Во најновото издание на Црвен Крст Ќоше, зборуваме за 70 години постоење на Црвениот Крст на Република Македонија.