Црвен Крст Ќоше С03Е03 – Тема: патролни социјални работници

Crven Krst Kjose S03E03 by Radio Mof on Mixcloud

Денеска во емисијата Црвен Крст Ќоше разговараме со патролни социјални работници, нивната поддршка на терен за ранливото и загрозеното население.