Црвен Крст Ќоше С03Е01

Crven Krst Kjoshe S3E1 by Radio Mof on Mixcloud

Гости во оваа прва епизода на Црвен Крст Ќоше во новата година, а истовремено и прва од третата сезона се Слободан Митревски, координатор за Центар за безбедност на вода и Александар Стојановски, волонтер на тимот за помош при катастрофи.