Црвен Крст Ќоше С02Е05 – 25.12.2014

Crven Krst Kjoshe S2E5 by Radio Mof on Mixcloud

Во епизода на Црвен Крст Ќоше се прави кратка ретроспектива на изминатава сезона во студио.