ClubFiles Radio

ClubFiles Radio презентиран од страна на Nikec е неделно шоу со свежа и квалитетна клубска музика. Два часа селектирани dancefloors, составени од The Guide, Total Club, Exclusive Promo, In The Deep Files и едниот и единствен Classic Club File од изминатите години. Рамнотежа помеѓу мејнстрим и подземнa клубска музика (Resident World Series или Guest Mix from world finest DJ’s and producers) доаѓа после главното шоу.

Секој четврток на Радио МОФ од 21:00 -23:00 часот.